Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598

Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598

Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598 - popis produktu

Elektrický mlynček na korenie sada 2 ks so svetlomKombinácia mlynčeka na soľ a korenie je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a zaujme elegantným dizajnom. Lesklý a atraktívny dizajn rýchlo zapadne do každého interiéru kuchyne. Robustný a nastaviteľný mlynček vám pomôže pripraviť širokú škálu jedál. Proces mletia je natoľko automatizovaný, že sa spúšťa jednoduchým stlačením palca. Vďaka LED svetlu môžete mať pri dochucovaní vždy prehľad. Získajte túto súpravu praktických mlynčekov na korenie z nehrdzavejúcej ocele do vašej kuchyne!Elektrický mlynček na korenie z nehrdzavejúcej oceleBrúska na úpravuOvládajte stlačením palcaLED svetlo na osvetlenieNa čili, korenie, morskú soľ, kuchynskú soľ, kryštálovú soľPoložka nie je vhodná na hrubozrnnú, tvrdú alebo horskú soľElektrický mlynček na korenie sada 2 ks so svetlomRozmery na jeden mlyn V x Š x H: cca 22 x 5 x 5 cmMateriál: Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a akryluKaždý mlynček cca 0,3 kgRobustný keramický mlynčekPotrebné sú 4 x AA batérie (1,5 V) na jeden mlynBatérie nie sú súčasťou dodávkyPoznámka: Batérie vložte na 100 % presne a zacvaknite ich na miesto. Po vložení batérie ju pevne utiahnite (kým nezacvakne na miesto), aby bola spodná časť pevne upevnená a znova vložte okrúhlu plastovú ochranu, aby batérie bezpečne držali.rozsah doručenia2 x elektrický mlynček na korenieBatérie nie sú súčasťou dodávkyzostavenéMateriálové zloženie90% nehrdzavejúca oceľ10% keramikaRD 10020598

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské súpravy, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598 patrí do skupiny produktov Mlynčeky na korenie od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598 - parametre produktu

Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598 - história ceny a dostupnosti

Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598 - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava elektrického mlynčeka na korenie 2ks, RD20598 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?