Elektrický mlynček na korenie RD20594

Elektrický mlynček na korenie RD20594

Elektrický mlynček na korenie RD20594

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrický mlynček na korenie RD20594 - popis produktu

Elektrický mlynček na korenie z nehrdzavejúcej oceleZjednodušte si prípravu jedla s automatickým mlynčekom na korenie z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka praktickej automatickej funkcii jednou rukou pripravíte koreniny behom chvíľky. Keramický mlynček je nastaviteľný a určený na dlhodobé používanie. Lesklý dizajn ľahko zapadne do prostredia vašej kuchyne. S elektrickým mlynčekom na korenie môžete mlieť nielen klasické korenie, ako je soľ alebo korenie. V mlynčeku na korenie nachádza svoje miesto aj morská soľ alebo čili. Získajte svoj automatický mlynček na korenie v striebornej alebo bronzovej farbe do vašej kuchyne!Elektrický mlynček na korenie z nehrdzavejúcej ocele Nastaviteľný keramický mlynčekDostupné v bronzovej a striebornej farbeDá sa ovládať tlakom palcaOsvetlenie pomocou LEDNa čili, korenie, morskú soľ, kuchynskú soľ, kryštálovú soľPoložka nie je vhodná na hrubozrnnú, tvrdú alebo horskú soľPoznámka: Uistite sa, že sú batérie vložené na 100 % presne a zacvaknite na svoje miesto. Po vložení znova nasaďte okrúhlu plastovú ochranu, aby ste sa uistili, že batérie zostanú bezpečne uložené.Elektrický mlynček na korenie z nehrdzavejúcej ocele V x Š x H: cca 23 x 5 x 5 cmMateriál: nehrdzavejúca oceľ a akrylHmotnosť 0,28 kgKeramická brúskaPotrebné batérie (nie sú súčasťou balenia)4 x AA (1,5 V) Odporúčanie: Vysokovýkonné alebo alkalické batérierozsah doručenia1 x elektrický mlynček na korenie InštrukcieBatérie nie sú súčasťou dodávkybez dekoráciezostavenéMateriálové zloženie90% nehrdzavejúca oceľ10% keramikaRD 10020594_490

Produkt Elektrický mlynček na korenie RD20594 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mlynčeky na korenie od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Elektrický mlynček na korenie RD20594 - parametre produktu

Elektrický mlynček na korenie RD20594 - história ceny a dostupnosti

Elektrický mlynček na korenie RD20594 - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrický mlynček na korenie RD20594 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?