EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm

EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm

EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm - popis produktu

EKO predný kryt na umývačku riadu, je možnou súčasťou kuchyne EKONO C plus 260 cm, ktorú si môžete zostaviť na mieru podľa svojich predstáv.Korpus skrinky je vo farebnom prevedení dub sonoma. Predná strana skriniek je vo farbe dub san remo s PVC fóliou odolnou voči poškriabaniu s bielym leskom.Skrinka je vyrobená z kvalitného LTD lamina.Úchytky sú odolné voči mastnote a sú vyrobené z kovu.Pracovná doska nie je súčasťou skrinky a je potrebné si ju zvlášť dokúpiť! (viď. nižšie doporučené produkty).Rozmery:- výška 82 cm- šírka 60 cmDodávame v demontovanom stave.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské skrinky, vyrába ho značka Byvajsnami SK, nájdete ho v e-shope Nabytok-a-interier.sk.

Produkt EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Umývačky riadu, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm - parametre produktu

EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm - história ceny a dostupnosti

EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm - ďalšie zaujímavé produkty

EKO - zm60 predný kryt na umývačku riadu 60cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?