Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový - popis produktu

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovovýDržiak na toaletný papier nielen spoľahlivo dávkuje toaletný papier, ale tiež bezpečne udrží kľúče alebo peňaženku na poličke. Pre smartphony má 360 ° otočný držiak. Inštalácia je možná dvoma spôsobmi: Vďaka samolepiacej podložke na zadnej strane môžete držiak na toaletný papier pripevniť na stenu jednoduchým zatlačením. Prípadne môžete držiak na toaletný papier trvale zafixovať vŕtaním.Upozornenie: Používajte iba na hladké a bezprašné povrchy, ako sú dlaždice, sklo, mramor, kov alebo drevo. Nie je vhodný na nerovný povrch (napr. Tapety, natreté steny, betónové steny).Charakteristika:Na lepenie: pripevnite na hladké povrchyAlternatívne: vŕtanie na stenuS úložiskom na peňaženku, kľúče a inéPraktický držiak mobilného telefónu je možné otočiť o 360 °Vhodný pre štandardný toaletný papierNávod na inštaláciu:Povrch udržiavajte čistý a bez prachuPovrch nechajte úplne vyschnúťOdstráňte zadnú ochrannú fóliu a ak je to potrebné, zahrejte ju sušičom vlasovUmiestnite držiak toaletného papiera na stenu a stlačte hoPred prvým použitím počkajte najmenej 24 hodínObsah:1x držiak na toaletný papierMontážny materiálParametre:Celkové rozmery V x Š x H: cca 6 x 16 x 10,5 cmDržiak na toaletný papier široký asi 13 cmRozstup otvorov: cca 7,5 cmZaťažiteľný približne 5 kgVáži cca 350 gVyrobené z nehrdzavejúcej ocele 430 a 304, matne brúsenéV striebornej farbeRD 10034381  

Produkt Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Držiaky na toaletný papier, vyrába ho značka RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový - parametre produktu

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový - história ceny a dostupnosti

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na toaletný papier s poličkou RD4381, kovový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?