Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178

Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178

Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178 - popis produktu

Držiak toaletného papiera s uzamykateľnou policou na vlhčené obrúsky je konštruovaný v dvoch vrstvách. Krabička na uloženie vlhčených obrúskov alebo dámskych produktov a pod ňou držiak na toaletný papier. Dôležité veci sú dobre usporiadané a policu v hornej časti môžete použiť na dočasné odloženie telefónu, vďaka čomu bude toaleta vyzerať usporiadanejšie a čistejšie.MATERIÁL  - Tento držiak na toaletný papier a vlhký papier je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je nielen odolná voči hrdzi a korózii, ale je odolná aj voči deformácii. Je pevný a odolný. Stačí jemne utrieť, aby zostal čistý.JEDNODUCHÁ MONTÁŽ  - Čierny držiak toaletného papiera sa montuje na stenu pomocou skrutiek, stačí vyvŕtať otvory (hmoždinky sú súčasťou balenia) a pripevniť sadu. Držiak je možné pripevniť na väčšinu stien.BLACK LOFT STYLE  - Tento čierny držiak na toaletný papier môže pridať štýlový vzhľad vašej kúpeľni. Hodí sa prakticky k akémukoľvek loftovému štýlu, glam atď.ŠPECIFIKÁCIA  - čierna farbaMateriál: oceľRozmery: 14,5 x 20,5 x 12 cmHmotnosť: 630 gHmotnosť v balení: 691 gkartónová krabica papierová krabica kartónová krabicarukoväťmontážna súprava20178

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletný papier, je v ponuke značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Držiaky na toaletný papier, vyrába ho značka ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Vlhčené obrúsky, vyrába ho značka ISOTRA, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178 - parametre produktu

Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178 - história ceny a dostupnosti

Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178 - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na toaletný papier s poličkou čierny, Iso 20178 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?