Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956

Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956

Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956 - popis produktu

S týmto držiakom na toaletný papier budete mať toaletný papier vždy po ruke. Mobil, vlhčené obrúsky či materiál na čítanie nájdu svoje miesto v praktickej poličke. A zároveň je zachovaná aj rezerva toaletného papiera. Na koľajničke je miesto až pre 3 ďalšie rolky ako rezerva a trápenie s chýbajúcim toaletným papierom na toalete je minulosťou. Čierne prevedenie tiež ľahko zapadne do každej kúpeľne alebo hosťovskej toalety.Veľkosť V x H: cca 59,5 x 17,5 cmDĺžka držiaka rolky: cca 13 cmHmotnosť: cca 1,9 kgMateriál: kovFarba: čierna10039956

Produkt Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Držiaky na mobil, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956 patrí do skupiny produktov Držiaky na toaletný papier, vyrába ho značka RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956 - parametre produktu

Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956 - história ceny a dostupnosti

Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956 - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na toaletný papier s úložným priestorom RD39956 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?