Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový - popis produktu

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovovýAk máte mobilný telefón alebo smartfón vo vrecku nohavíc, musíte ho pri návšteve toalety odložiť, aby ste zabránili vypadnutiu z vrecka a možnému poškodeniu. Držiak na toaletný papier s praktickou poličkou je na to perfektné riešenie. Malá polička je tiež ideálna na umiestnenie ozdôb a iného riadu. Držiak na toaletný papier je vyrobený výhradne z matného brúseného nehrdzavejúceho kovu a zaujme moderným, jednoduchým dizajnom.Charakteristika:S poličkou: Držiak na toaletný papier s praktickou poličkou na mobilný telefón - na malú poličku je možné umiestniť aj iný riad alebo ozdobyVyrobené z kvalitneho kovu: Vďaka vysokokvalitnému nehrdzavejúcemu materiálu je zásobník na toaletný papier robustný a odolnýUpevnenie na stenu: Držiak na toaletný papier na zavesenie na stenu - je pripevnený k stene pomocou 2 skrutiek a hmoždiniek - vrátane montážneho materiáluModerné: jednoduchý a moderný vzhľad elegantne zapadne do každej kúpeľne a toalety - ľahko sa čistíObsah:1x držiak na toaletný papier2x skrutky a hmoždinkyParametre:Veľkosť V x Š x H: cca 7 x 18,5 x 11 cmVáži asi 0,4 kgFarba: striebornáMateriál: nehrdzavejúci kovŠírka háčika: cca 15,5 cmVeľkosť police Š x H: cca 18,5 x 10,5 cmVzdialenosť medzi vyvŕtanými otvormi: približne 7,5 cmRD 10022546  

Produkt Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Držiaky na toaletný papier, vyrába ho značka RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový patrí do skupiny produktov Mobilné WC, je v ponuke značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový - parametre produktu

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový - história ceny a dostupnosti

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na toaletný papier s poličkou RD2546, kovový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?