Držiak na toaletný papier RD2119, bambus

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus - popis produktu

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus. Táto kombinácia stojana na toaletný papier a držiaka na náhradný papier je dokonalým doplnkom do každej kúpeľne. Na držiak toaletného papiera je možné uložiť až 5 náhradných roliek, takže doplnenie je vždy poruke, ak dôjde aktuálna rolka toaletného papiera. Ak chcete vymeniť toaletnú rolku, jednoducho sklopte hornú časť držiaka toaletnej rolky nahor. Samostatne stojaci toaletný stojan z bambusu je možné flexibilne umiestniť.Charakteristika:Stojaci držiak na toaletný papier vyrobený z bambusuCelkom až 6 roliek toaletného papiera vždy pripravených na použitieHorná tyč je pohyblivá pre ľahké doplneniePoužitý materiál je obzvlášť odolný voči vlhkostiProtišmykové podlahové chrániče zaisťujú bezpečný stojanObsah:1x držiak na toaletný papier, demontovanýParametre:Celkové rozmery V x Š x H: cca 71,5 x 23,5 x 19 cmZákladná doska V x Š x H: cca 2 x 19 x 19 cmHorizontálny držiak V x Š x H: cca. 3 x 12,5 x 2 cmDržiak na náhradné rolky V: cca 63 cmHmotnosť: cca 1,1 kgMateriál: bambusFarba: prírodnáRD10032119

Produkt Držiak na toaletný papier RD2119, bambus patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Držiaky na toaletný papier, vyrába ho značka RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus - parametre produktu

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus - história ceny a dostupnosti

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na toaletný papier RD2119, bambus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?