Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami

Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami

Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami - popis produktu

O PRODUKTE Detské nástenné hodiny by mali patriť k výbave každej detskej izby. Práve, keď sú deti malé, získavajú základnú predstavu o čase, od ktorej potom závisí to, ako s časom budú pracovať v budúcnosti. Nástenné hodiny v detskej izbe sú tiež dôležitým prvkom v období, keď sa deti učia poznávať čas. V takomto prípade pre nich budú detské hodiny určite zaujímavejšie a lákavejšie ako obyčajné nástenné hodiny zavesené, napríklad v kuchyni. Detské ručičkové hodiny z našej ponuky sú vybavené mechanizmom, ktorý zabezpečuje ich tichý chod. V detskej izbe tak nebude počuť zbytočné tikanie, ktoré by mohlo Vaše dieťa pri spánku vyrušovať. Hravé vzory a tvary hodín na stenu detskej izby potešia Vaše ratolesti aj vtedy, keď im ich darujete k sviatku ako prekvapenie. ROZMER Šírka: 30 cm Výška: 30 cm MATERIÁL Materiál hodín pozostáva z akrylového skla, ktoré obsahuje aj lesk. Je veľmi podobný klasickému sklu, s tým rozdielom, že je podstatne ľahší. Pri výrobe sa dbá na presnosť, dôkladnosť a precíznosť. DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE Hodiny obsahujú hodinový mechanizmus, v ktorom je osadené moderné elektronické zariadenie, ktoré zabezpečuje tichý chod - bez efektu tikania. Súčasťou balenia je aj batéria typu AA. Pri balení hodín sa kladie dôraz na to, aby nedošlo k poškodeniu a tovar Vám bol doručený bez chýb. Každý produkt je zabalený v hrubej kartónovej krabici. Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

Produkt Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nástenné hodiny, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, vo farbe biela, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami - parametre produktu

FarbaBiela
MotívDetský
KategóriaHodiny, Nástenné hodiny
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
Farbabiela
E-shopDomtextilu.sk

Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami - história ceny a dostupnosti

Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami - ďalšie zaujímavé produkty

Biele detské hodiny na stenu so zvieratkami - ako nakúpiť najvýhodnejšie?