Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit)

Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit)

Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit) - popis produktu

Originálna dekorácia na stenu v tvare štvorca. Prelamované nástenné hodiny s rímskymi číslicami s drevenými ručičkami. Vďaka kompaktným rozmerom sa hodiny zmestia aj na malú stenu. Dokonale ozdobia malú obývačku, hosťovskú izbu alebo spálňu. Precízny mechanizmus vám umožní nikdy nikam nemeškať. Vďaka tichému chodu sú hodiny obľúbenou voľbou do spálne. Módna dekorácia do krásnych interiérov. Špecifikácie: materiál: mdf, prírodná dubová dyha rozmer ciferníka: 30 cm farba: čierna Krásne hodiny + AA batéria

Tento produkt nájdete v skupine Nástenné hodiny, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, vo farbe ČIERNA, materiálové zloženie drevo, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit) patrí do skupiny produktov Nástenné dekorácie, je v ponuke značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebná verzia je ČIERNA, materiál je drevo, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dekorácie na stenu, patrí značke DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové prevedenie je drevo, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit) - parametre produktu

Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit) - história ceny a dostupnosti

Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit) - ďalšie zaujímavé produkty

Nástenné hodiny 30cm čierne (antracit) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?