Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe

Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe

Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe - popis produktu

Originálna dekorácia na stenu v tvare štvorca. Prelamované nástenné hodiny s rímskymi číslicami s drevenými ručičkami. Vďaka kompaktným rozmerom sa hodiny zmestia aj na malú stenu. Dokonale ozdobia malú obývačku, hosťovskú izbu alebo spálňu. Precízny mechanizmus vám umožní nikdy nikam nemeškať. Vďaka tichému chodu sú hodiny obľúbenou voľbou do spálne. Módna dekorácia do krásnych interiérov. Špecifikácie: materiál: mdf, prírodná dubová dyha rozmer ciferníka: 30 cm farba: čierna, dub Krásne hodiny + AA batéria

Produkt Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe patrí do skupiny produktov Nástenné hodiny, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, vo farbe ČIERNA, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Nástenné dekorácie, je v ponuke značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebná verzia je ČIERNA, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe patrí do skupiny produktov Dekorácie na stenu, patrí značke DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe - parametre produktu

Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe - história ceny a dostupnosti

Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe - ďalšie zaujímavé produkty

Drevené štvorcové nástenné hodiny v čiernej farbe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?