Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe

Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe

Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe - popis produktu

Originálna dekorácia na stenu v tvare štvorca. Prelamované nástenné hodiny s rímskymi číslicami s drevenými ručičkami. Vďaka kompaktným rozmerom sa hodiny zmestia aj na malú stenu. Dokonale ozdobia malú obývačku, hosťovskú izbu alebo spálňu. Precízny mechanizmus vám umožní nikdy nikam nemeškať. Vďaka tichému chodu sú hodiny obľúbenou voľbou do spálne. Módna dekorácia do krásnych interiérov. Špecifikácie: materiál: mdf, prírodná dubová dyha rozmer ciferníka: 30 cm farba: sivá, hnedá Krásne hodiny + AA batéria

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nástenné hodiny, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, vo farbe sivá, materiálové zloženie drevo, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nástenné dekorácie, je v ponuke značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebná verzia je sivá, materiál je drevo, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dekorácie na stenu, patrí značke DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je sivá, materiálové prevedenie je drevo, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe - parametre produktu

Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe - história ceny a dostupnosti

Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe - ďalšie zaujímavé produkty

Drevené nástenné hodiny v tvare štvorca v šedej farbe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?