Domček pre bábiky s nábytkom #32248

Domček pre bábiky s nábytkom #32248

Domček pre bábiky s nábytkom #32248

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Domček pre bábiky s nábytkom - popis produktu

Domček pre bábiky Domček pre bábiky s nábytkom:Drevený domček pre bábikyV žiadnej detskej izbe by nemal chýbať domček pre bábiky. Deti si s jeho pomocou rozvíjajú fantáziu, a hlavne sa na dlhú dobu zabavia. Tento domček pre bábiky je kompletne vybavený. Tvoria ho prízemie a dve poschodia, ktoré sú navyše rozšírené o balkón. Pestré farby zaujmú nielen detské oko, ale zapôsobia aj na nejedného dospelého, ktorý sa rád vráti do detských rokov a vychutná si spolu s deťmi veľa zábavy. Domček pre bábiky je vybavený 14 kusmi lakovaného nábytku. Nájdete v ňom základný nábytok ako je posteľ, vaňa, alebo napríklad stôl so stoličkami, ale nezabudlo sa ani na lampu, alebo napríklad piano. V domčeku nechýbajú schody na poschodie. Je vyrobený z dreveného materiálu a spĺňa bezpečnostné normy pre hračky vrátane EN-71, ASTM F963, CE a CPC.Rozmery90 × 33 × 59 cmMateriálMDF, masívne drevo, preglejkaVhodný pre deti od3 rokovKľúčové vlastnosti domčeka pre bábikyDrevený domček pre bábikyNa dlhé hodiny zábavy a rozvoj detskej fantáziePrízemie a dve poschodiaDomček pre bábiky je vybavený 14 kusmi lakovaného nábytkuRozmery sú 90 × 33 × 59 cmSpĺňa bezpečnostné normy pre hračky vrátane EN-71, ASTM F963, CE a CPCVhodný pre deti od 3 rokovPridať kolotočVložte ID skupiny produktovNa zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!Pridať kolotočNa nákup budete potrebovať

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nábytok do detskej izby, patrí značke Chiroo, STX v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Domček pre bábiky s nábytkom #32248 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky do detskej izby, vyrába ho značka Chiroo, STX, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Domček pre bábiky s nábytkom - parametre produktu

Domček pre bábiky s nábytkom - história ceny a dostupnosti

Domček pre bábiky s nábytkom - ďalšie zaujímavé produkty

Domček pre bábiky s nábytkom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?