Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát #7949720

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát #7949720

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát #7949720

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát - popis produktu

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát. 25% izolácie bundy tvorí výplň Sorona - izolačný materiál s 37 % bio-vlákien Sorona®. Poskytuje optimálny tepelný komfort pri zachovaní nižšej hmotnosti a objemu. Celok dopĺňajú vysokokvalitné zipsy a hydrofóbny impregnačný povlak. Ako prať páperovú bundu?   Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát - VLASTNOSTI: polyesterová podšívka, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu podporuje ochranu pred absorpciou vlhkosti, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, integrovaná kapucňa s odopínacou umelou kožušinou, 25% izolácie bundy tvorí výplň Sorona - izolačný materiál s 37 % bio-vlákien Sorona®. vnútorné, elastické manžety pre dodatočnú ochranu, 2 cargo vrecká zapínané na nitovacie gombíky, dvojcestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady.

Produkt Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát #7949720 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F JUNIOR, farebná verzia je šedá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné kabáty, patrí značke 4F JUNIOR, farebné prevedenie je šedá, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát #7949720 patrí do skupiny produktov Dievčenské bundy, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebná verzia je šedá, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaBundy, Kabáty, Zimné bundy, Zimné kabáty, Dievčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbašedá
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát - história ceny a dostupnosti

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenský prešívaný zatepľovací kabát - ako nakúpiť najvýhodnejšie?