Dievčenská spodná termobielizeň #7949013

Dievčenská spodná termobielizeň #7949013

Dievčenská spodná termobielizeň #7949013

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská spodná termobielizeň - popis produktu

Dievčenská spodná termobielizeň. Produkt vyrobený z elastického, jemne zatepleného úpletu s technológiou 4FWarm. Bude sa ideálne hodiť na podmienky, ktoré vyžadujú ochranu a teplo. Priliehavý strih spôsobuje, že je to produkt ideálny ako prvá vrstva oblečenia (first layer).   Dievčenská spodná termobielizeň - VLASTNOSTI: produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), produkt vyrobený z elastického, zatepleného materiálu s technológiou 4FWarm, jemný stojačik zaručuje dodatočnú ochranu pred chladom, predĺžené manžety s otvormi na palec, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu.

Produkt Dievčenská spodná termobielizeň #7949013 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farebnej verzii ČIERNA a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dievčenská spodná bielizeň od značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je ČIERNA a je navrhnutý female.

Dievčenská spodná termobielizeň - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Dievčenská spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale

Dievčenská spodná termobielizeň - história ceny a dostupnosti

Dievčenská spodná termobielizeň - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská spodná termobielizeň - ako nakúpiť najvýhodnejšie?