Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949153

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949153

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949153

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - popis produktu

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava). Tento produkt sme ušili z elastického, bezšvového materiálu s technológiou 4FSkin. Prispôsobí sa telu vášho dieťaťa a zaistí mu úplné pohodlie počas zimných aktivít. Použili sme rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktoré zaručujú odvod vlhkosti navonok. Produkt je ideálny ako prvá vrstva oblečenia (first layer).   Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - VLASTNOSTI: raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, dĺžka po členok, produkt vyrobený z elastického, bezšvového materiálu s technológiou 4FSkin, produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), ploché švy a elastické nite predchádzajú podráždeniu pokožky, technológia 4FDry zaisťuje odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farebnej verzii fialová a je vhodný female.

Produkt Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949153 patrí do skupiny produktov Dievčenská spodná bielizeň od značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je fialová a je navrhnutý female.

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Dievčenská spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F JUNIOR
Farbafialová
Určeniefemale

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - história ceny a dostupnosti

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?