Dash a Lily #7946835

Dash a Lily #7946835

Dash a Lily #7946835

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dash a Lily - popis produktu

Elektronická kniha Dash a Lily:Čarovný vianočný New York plný nekonečných dobrodružstiev. Dvojica tínedžerov, ktorá dúfa vo vianočný zázrak. Jeden zápisník, ktorý im zmení život. Lily skryla červený zápisník plný výziev na svojej obľúbenej polici v kníhkupectve. Chcela tak spoznať ideálneho chalana, ktorý by výzvu na túto hru prijal. Lily miluje Vianoce a nevie si predstaviť lepšie obdobie na prvé zaľúbenie ako práve toto. Zápisník z police vytiahne Dash, ktorý neznáša Vianoce, no zbožňuje nápaditosť. Sarkastického, samotárskeho Dasha jeho podrezané ústa na ceste za Lily privedú do vtipných i trápnych situácií, no puto medzi neznámymi sa prehlbuje stále viac. Sú Dash a Lily predurčení na to, aby spolu zdieľali výzvy, sny a túžby v zápisníku, ktorý si na striedačku skrývajú po celom New Yorku? A keď sa konečne stretnú, preletí medzi nimi vytúžená iskra?

Produkt Dash a Lily #7946835 patrí do skupiny produktov Elektronické knihy, patrí značke Cooboo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Knihy pre deti, patrí značke Cooboo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Dash a Lily #7946835 patrí do skupiny produktov E-knihy pre deti, je v ponuke značky Cooboo v ponuke e-shopu Alza.sk.

Dash a Lily - parametre produktu

Dash a Lily - história ceny a dostupnosti

Dash a Lily - ďalšie zaujímavé produkty

Dash a Lily - ako nakúpiť najvýhodnejšie?