Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah

Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah

Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah - popis produktu

Spredu vyzerá ako typická kabelka, napriek tomu je to batôžtek. Na prednej strane vidíte štýlové vrecko. Hlavný priestor zaistíte zipsom a vo vnútri nájdete menšie vrecká v podšívke. Na zadnej aj prednej strane vrecko na zips. Prednú stranu potom zdobí logo značky. Pokiaľ potrebujete, môžete ho nosiť v ruke či na ramene ako kabelku. Popruhy, pevne našité na zadnej strane, sú nastaviteľné. Kovanie je v módnej striebornej farbe. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 31 x 32 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka uší: 35 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: CSQSL122-3

Produkt Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah - história ceny a dostupnosti

Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kabelko/batoh béžový - Coveri Déborah - ako nakúpiť najvýhodnejšie?