Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns

Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns

Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns - popis produktu

Tento béžový kabelko-batoh od Coveri sa bude hodiť na všetky cesty a bude skvelým doplnkom. Jeho hlavné vrecko otvoríte zipsom a vo vnútri nájdete dostatok priestoru pre všetky vaše veci. Vnútri sú aj bočné malé vrecká v podšívke. Na prednej strane logo značky a zipsové strieborné vrecko, ktoré oživuje vzhľad kabelky. Kabelku môžete nosiť cez plece alebo na chrbte ako batoh. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30 dní.   A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 36 x 33,5 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 65 cm Dĺžka popruhov: fixná dĺžka Kód tovaru: CC5055-13

Produkt Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaVrecká, Batohy, Kabelky, Hodiny, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns - história ceny a dostupnosti

Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kabelko/batôžtek béžový - Coveri Carolinns - ako nakúpiť najvýhodnejšie?