Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias

Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias

Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias - popis produktu

Dámsky mestský kabelko-batoh Coveri v príjemnom, béžovom a modernom prevedení. Batôžtek je zo syntetického materiálu a hodí sa na nosenie do mesta, za zábavou alebo na prechádzky. Pod chlopňou s prackou, ponúka veľké hlavné vrecko na zips. Vnútri dostatok miesta na uloženie Vašich dôležitých vecí, kde priestor delí veľké vrecko na zips. Ucho je pevné, na nosenie v ruke či na zavesenie. Popruhy sa dajú regulovať a na nosenie ako kabelku, stačí jedno zatiahnutie. Na zadnej strane vrecko na zips. Kovanie je strieborné. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 26 x 30 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 24 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: CC5090-8

Produkt Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mestské batohy od značky Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias - parametre produktu

Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias - história ceny a dostupnosti

Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kabelko/batoh tmavo modrý - Coveri Ugendias - ako nakúpiť najvýhodnejšie?