Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta

Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta

Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta - popis produktu

Osobitý dámsky mestský batoh z príjemnej koženky od značky Coveri, ktorý vás zaujme aj svojou variabilitou. Vďaka dlhším uchom ho môžete pohodlne nosiť aj ako kabelku. Skvelá alternatíva pre každodenné využitie. Mäkká koženka je príjemná na dotyk, navyše iba v módnych farebných odtieňoch. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Uzatvárateľné vrecko na prednej strane má atypický tvar. Po stranách batohu/kabelky môžete využiť nízke, otvorené vrecká. Tvar batohu zaisťujú magnetické cvoky umiestnené uprostred hornej časti batohu. Po ich odopnutí sa dostanete do hlavného úložného priestoru, ktorý zaistíte zipsom. Vnútri nájdete ako uzatvárateľné vrecko všité do podšívky, tak aj otvorené priehradky na protiľahlej strane. Posledné malé vrecko je bezpečne umiestnené na zadnej strane batohu. Koženkové popruhy sú našité napevno a môžete regulovať ich dĺžku. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery : 31 x 33 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 42 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: CWHSA104-3

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Mestské batohy od značky Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta - parametre produktu

Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka batoh biela - Coveri Admuta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?