Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou #7763526

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou #7763526

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou #7763526

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou - popis produktu

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou vám pomôžu bezpečne zvládnuť dlhé túry. Vďaka nepremokavej membráne NeoDry vás neprekvapia nepriaznivé poveternostné podmienky. Použitie gumovej podrážky Vibram® s hlbokým dezénom zvýši vašu bezpečnosť na klzkých úsekoch chodníka. Pozornosť priťahuje aj vysoký zvršok, ktorý sme vyrobili z prírodnej semišovej kože. Kvalitné spracovanie zvršku spolu s gumovým okrajom zvršku prispieva k odolnosti celého dizajnu. Dámske trekingové topánky HORIZON majú tiež mäkko polstrovanú manžetu a tvarovanú stielku z EVA peny pre dlhotrvajúce pohodlie. Vďaka širokému integrovanému jazyku a jedinečnému viazaniu na háčik celkový dizajn poskytuje správne prispôsobenie chodidlu.   Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou - VLASTNOSTI: viazanie s kovovými háčikmi; pohodlná stielka z tvarovanej peny EVA, ochranný gumový okraj po obvode zvršku, vysoký zvršok vyrobený z prírodnej semišovej kože, membrána NeoDry poskytuje vysokú úroveň ochrany pred vlhkosťou, tlmiaca otrasy medzipodrážka Vibram® z polyéterovej peny, integrovaný jazyk a mäkká manžeta prinášajú komfort, trvácna gumová podrážka Vibram® s hlbokým dezénom poskytuje lepšiu priľnavosť na klzkom povrchu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je modrá, modrý a je prispôsobený female.

Produkt Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou #7763526 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe modrá, modrý a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné topánky od značky 4F, farebný variant je modrá, modrý a je dizajnovaný female.

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou - parametre produktu

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou - história ceny a dostupnosti

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske trekingové topánky HORIZON s membránou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?