Dámske topánky do snehu INUA s membránou #7763376

Dámske topánky do snehu INUA s membránou #7763376

Dámske topánky do snehu INUA s membránou #7763376

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske topánky do snehu INUA s membránou - popis produktu

Dámske topánky do snehu INUA s membránou. Majú vysoký, odolný zvršok, ktorý sme vyrobili z prírodnej kože. Vybavili sme ich nepremokavou membránou NeoDry a vnútro sme podšili mäkkým plyšom, preto vás ochránia pred vlhkosťou a chladom. Vysoký zvršok so širokým jazykom a odolná, mäkká podrážka CM-EVA so zvýrazneným gumovým dezénom sa postarajú o vaše pohodlie počas každodenného používania v zimných dňoch.   Dámske topánky do snehu INUA s membránou - VLASTNOSTI: produkt ideálny na zimné obdobie, spevnený okraj vyrobený z prírodnej kože, hrejivá vnútorná podšívka z mäkkého plyšu, vysoký zvršok vyrobený z trvácnej prírodnej kože, systém šnurovania pre lepšiu priliehavosť, vodeodolná membrána NeoDry chráni pred vlhkosťou, tvarovaná stielka HI-POLY zaručuje pohodlie pri každom kroku, o tlmenie otrasov a pohodlie sa stará kompresne tvarovaná medzipodrážka CM-EVA, široký, integrovaný jazyk zabraňuje vnikaniu snehu do vnútra topánky, tvarovaná gumová podrážka so zvýrazneným dezénom poskytuje lepšiu priľnavosť na klzkom povrchu.

Produkt Dámske topánky do snehu INUA s membránou #7763376 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii prášek růžový, prášková ružová, ružová a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je prášek růžový, prášková ružová, ružová a je prispôsobený female.

Produkt Dámske topánky do snehu INUA s membránou #7763376 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe prášek růžový, prášková ružová, ružová a je určený female.

Dámske topánky do snehu INUA s membránou - parametre produktu

Dámske topánky do snehu INUA s membránou - história ceny a dostupnosti

Dámske topánky do snehu INUA s membránou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske topánky do snehu INUA s membránou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?