Dámske športové MRK topánky #7948169

Dámske športové MRK topánky #7948169

Dámske športové MRK topánky #7948169

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske športové MRK topánky - popis produktu

Nová verzia modelu multišportových topánok MRK II.  Vďaka klasickému dizajnu a pohodlnej konštrukcii môžete používať nové MRK topánky na ľahký tréning aj na každodenné nosenie.  Vybavili sme ich mäkkou kompresne tvarovanou medzipodrážkou CM-EVA. Predná časť zvršku je vyrobená z veľmi priedušnej a zároveň odolnej technickej sieťoviny. Vystuženie päty prináša stabilizáciu chodidiel. Gumový dezén poskytuje priľnavosť vo viacerých smeroch.   VLASTNOSTI: drop (pokles): 10 mm ľahká konštrukcia, zvršok s nízkym profilom, mäkká, tvarovaná stielka,  tvarovaná päta stabilizuje chodidlo počas pohybu, mäkká podstielka zaisťuje pohodlie, vzdušný a odolný zvršok vyrobený zo sieťoviny Engineered Mesh, kompresne tvarovaná medzipodrážka s mäkkou penou CM EVA, gumový dezén v oblasti špičky a päty pre dobrú priľnavosť a zvýšenú odolnosť proti oderu.

Produkt Dámske športové MRK topánky #7948169 patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii prášková ružová, ružová a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je prášková ružová, ružová a je prispôsobený female.

Dámske športové MRK topánky - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaTopánky, Športová obuv, Dámske topánky
Značka4F
Farbaprášková ružová, ružová
Určeniefemale

Dámske športové MRK topánky - história ceny a dostupnosti

Dámske športové MRK topánky - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske športové MRK topánky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?