Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne #8989163

Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne #8989163

Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne #8989163

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - popis produktu

Dámske trekingové nohavice - pokročilé riešenia pre nadšencov túr Rozmanitosť a charakteristika turistiky si vyžadovala celý rad riešení, aby bolo možné vyrovnať sa s rôznym typom terénu a klimatickými podmienkami. Kombinácia pokročilých technológií zvyšuje účinnosť ochrany proti chladu a vlhkosti v každej fáze túry. Vďaka tkaninám odolným voči vetru a membránam odolným voči vlhkosti sa trekingové nohavice hodia rovnako dobre na dlhé túry alebo jednodňové túry alebo backpacking. Nohavice poskytujú ochranu pred vetrom a pohodlie počas teplejších dní. Tento produkt sa dá nosiť samostatne alebo ako ďalšia vrstva typu hardshell. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a zúžené nohavice bez elastického lemu a regulácie. Pozrite si: Ako sa obliecť do hôr? Dámske nepremokavé trekingové nohavice s membránou NeoDry 5000 Dámske outdoorové nohavice 4F sú vybavené membránou NeoDry 5000/3000, ktorá je odolná voči drobným dažďovým prehánkam a zároveň zabezpečuje optimálny odvod vlhkosti počas každodenných aktivít. Podpora na každom kroku túry: softshellový materiál Špeciálna konštrukcia a vlastnosti softshellového materiálu (windstopper) poskytujú účinnú ochranu proti náporu vetra. Užitočné riešenia na každom kroku: reflexné prvky a profilované kolená Horské nohavice s membránou majú 2 bočné vrecká so zapínaním na zips. Okrem toho je na zadnej strane vrecko so zapínaním na zips. Pás s trojitým zapínaním na zips, suchý zips a patentky. Dámske horské nohavice sú vybavené reflexnými prvkami. Dámske horské nohavice majú profilovanú oblasť kolien, ktorá zaručuje pohodlie počas používania. Turistické nohavice pre ženy - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: XS-XXL voľné manžety bez regulácie podšívka z priedušnej sieťoviny špeciálna konštrukcia a vlastnosti softshellového materiálu (windstopper) poskytujú účinnú ochranu proti náporu vetra 2 bočné vrecká zapínané na zips zadné vrecko zapínané na zips pás zapínaný na zips, suchý zips a patentné gombíky reflexné prvky profilované kolená membrána NeoDry 5000/3000 zaručuje ochranu pred prechodným dažďom PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5000 Priedušnosť: 3000 g/m2/24h

Produkt Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne #8989163 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - história ceny a dostupnosti

Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?