Dámske trekingové nohavice 4WayStretch #7764723

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch #7764723

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch #7764723

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch - popis produktu

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch. Vyrobili sme ich z ľahkej a elastickej tkaniny s rýchloschnúcimi vláknami s použitím technológie 4FDry. Panely na zadnej strane a na kolenách sme vyrobili z materiálu rip-stop, ktorý je odolný voči roztrhnutiu. Polelastický pás so zapínaním na zips, patentný gombík a suchý zips sa pohodlne prispôsobí vášmu telu. V spodnej časti nohavíc je elastická šnúrka s brzdičkou a háčikom, ktorým upevníte nohavice k topánkam. Profilované kolená neobmedzujú pohyb a do mnohých vreciek sa zmestí príslušenstvo užitočné počas túry.. Dámske trekingové nohavice 4WayStretch - VLASTNOSTI: profilovaná oblasť kolien, ľahká, jednoducho zbaliteľná konštrukcia, 3 zapínané vrecká: 2 bočné vrecká zapínané na zips + 1 vrecko na stehne zapínané na patentné gombíky, pás s pútkami zapínaný na zips, suchý zips a patentné gombíky, panely na zadnej strane a na kolenách sme vyrobili z materiálu rip-stop, ktorý je odolný voči roztrhnutiu, objem nohavíc nastaviteľný pomocou tunelovej šnúrky s brzdičkou, háčik na spodnej časti nohavíc umožňuje spojenie nohavíc s obuvou, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, elastické vlákna 4WayStretch neobmedzujú voľnosť pohybu, technológia 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske trekingové nohavice 4WayStretch #7764723 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je hnedá, hnedý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch - parametre produktu

Farbahnedá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice
Značka4F
Farbahnedá, hnedý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch - história ceny a dostupnosti

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske trekingové nohavice 4WayStretch - ako nakúpiť najvýhodnejšie?