Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne - popis produktu

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000. Tento produkt sme vyrobili pre profesionálky, ktoré hľadajú maximálnu ochranu počas aktivít na svahu. Je vybavený pevnou polyuretánovou membránou Dermizax 20000 od japonskej spoločnosti Toray, podlepenými švami a nepremokavými zipsami pre maximálnu ochranu pred premočením počas extrémnych poveternostných podmienok. Vysoko elastická tkanina 4-Way Stretch umožňuje voľný pohyb na svahu, a vonkajšia vrstva Teflon Shield zvyšuje ochranu proti nečistotám, a preto výrobok nie je potrebné často prať. Odpudzuje tekutiny, ktoré voľne stekajú po povrchu materiálu a chráni ho okrem iného pred dažďom. Ľahká a nepremokavá výplň PrimaLoft Black to výplň, ktorá kombinuje účinnosť s priedušnosťou. Má všetky vlastnosti tepelne účinnej výplne a zároveň poskytuje mäkkosť, zbaliteľnosť a pružnosť. PrimaLoft Black Insulation je výplň, ktorá poskytuje pohodlie a tepelnú ochranu v rôznych poveternostných podmienkach bez zvýšenej hmotnosti. Nohavice majú odopínateľné, nastaviteľné traky. Vonkajšie vrecká vám umožnia uložiť príslušenstvo, ktoré potrebujete na svahu. Na vnútornej strane nohavíc sme umiestnili vetracie otvory zapínané na zips, ktoré môžete otvoriť, keď potrebujete zvýšiť cirkuláciu vzduchu. Vystužené nohavice majú po bokoch rozparok, ktorý uľahčuje ich obúvanie spolu s lyžiarskou topánkou. Zistite, aké vlastnosti má izolačná vrstva Primaloft? Príručka: Ako si vybrať lyžiarske / snowboardové nohavice?   Dámske lyžiarske nohavice s trakmi - VLASTNOSTI: profilovaná oblasť kolien, strih typu regular zaručuje pohodlnú priliehavosť, odnímateľné traky udržujú nohavice na svojom mieste, pás s bočným nastavením na suchý zips, nohavice zapínané na zips sú vystužené na vnútornej strane, vnútorné snehové manžety chránia pred snehom a redukujú únik tepla, 2 zapínané bočné vrecká, plne podlepené, nepremokavé švy, ktoré spolu s membránou chránia pred vlhkosťou a zrážkami, výplň PrimaLoft Black Insulation zaručuje optimálnu termoizoláciu v premenlivým poveternostných podmienkach, a pritom zachováva optimálny pomer tepla a hmotnosti, teflónový povlak TeflonShield poskytuje zvýšenú odolnosť voči znečisteniu, pevná, polyuretánová membrána Dermizax 20000 zaručuje maximálnu vodoodolnosť a priedušnosť počas zimných aktivít na zjazdovke,   PARAMETRE: Membrána: Dermizax 20000 Vodoodolnosť: 20000 mm H2O Priedušnosť: 10000 g/m2/24h

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Nohavice na traky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne - história ceny a dostupnosti

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske lyžiarske nohavice 4FPRO s trakmi a membránou Dermizax 20 000 - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?