Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové - popis produktu

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000. Produkt je vyrobený z hladkej tkaniny z polyesterovou výplňou. Má membránu NeoDry s parametrami nepremokavosti a priedušnosti 5000/3000, podlepené švy a hydrofóbnu impregnáciu, ktorá pomáha chrániť pred nadmernou absorpciou vlhkosti. Poskytuje optimálnu ochranu proti mrholeniu a prechodnému dažďu alebo snehu, preto sú nohavice vhodné na slnečné dni. Vybavené dvoma vreckami na zips, vnútornými snehovými nohavicami a odnímateľnými trakmi. Príručka: Ako si vybrať lyžiarske / snowboardové nohavice?   Lyžiarske nohavice s trakmi a membránou - VLASTNOSTI: profilovaná oblasť kolien, nohavice rozopínané pomocou zipsu krytého légou, odnímateľné pomocou suchého zipsu, elastické nastaviteľné traky, 2 bočné vrecká zapínané na zips, polyesterová výplň poskytuje tepelný komfort počas chladnejších dní, zapínanie na zips, suchý zips a nitovacie gombíky + regulácia pásu pomocou suchého zipsu, stredná vrstva to membrána NeoDry 5 000/ 3 000, ktorá poskytuje ochranu pred miernymi zrážkami a optimálny odvod vlhkosti, protišmykové, vnútorné protisnehové nohavice chránia pred snehom a redukujú únik tepla, vodoodolné švy a hydrofóbna impregnácia materiálu podporujú ochranu pred absorpciou vlhkosti.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5 000 Vodoodolnosť: 5 000 mm H2O Priedušnosť: 3 000 g/m2/24h

Produkt Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku 4F, farebné prevedenie je fialová, fialový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Nohavice na traky
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové - história ceny a dostupnosti

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 5000 - fialové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?