Dámske kožené zimné topánky ELEMENT #7763425

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT #7763425

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT #7763425

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT - popis produktu

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT. Ich dizajn sme spojili s pohodlnou konštrukciou, preto sú ideálnou obuvou na bežné aj aktívne nosenie. Obuv má vysoký zvršok vyrobený výhradne z prírodnej kože. Hydrofóbny povlak poskytuje ochranu pred vlhkosťou a prechodnými zrážkami. Na penovej podrážke z CM-EVA sme umiestnili výrazný dezén, ktorý zabezpečí optimálnu priľnavosť k zemi počas používania.   Dámske kožené zimné topánky ELEMENT - VLASTNOSTI: produkt ideálny na zimné obdobie, vysoký zvršok vyrobený z prírodnej kože, hydrofóbna impregnácia chráni pred vlhkosťou, široký jazyk zabraňuje vnikaniu snehu do vnútra topánky, systém šnurovania pre lepšiu priliehavosť, tvarovaná PU stielka a medzipodrážka z CM-EVA materiálu poskytujú tlmenie otrasov a pohodlie, zvýraznený gumený dezén poskytuje lepšiu priľnavosť na klzkom povrchu.

Produkt Dámske kožené zimné topánky ELEMENT #7763425 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený female.

Produkt Dámske kožené zimné topánky ELEMENT #7763425 patrí do skupiny produktov Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA a je určený female.

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT - parametre produktu

Farbačerný
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky, Obuv zimná, Zimné topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT - história ceny a dostupnosti

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske kožené zimné topánky ELEMENT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?