Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna #7764786

Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna #7764786

Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna #7764786

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna - popis produktu

Dámska zatepľovacia bunda s rukavicami a syntetickou výplňou. Má kratší strih so širokým prešívaním. Vonkajší materiál sme potiahli hydrofóbnou vrstvou, aby sme zabránili nadmernej absorpcii vlhkosti. K bunde sme pribalili rukavice s jedným prstom (palčiaky) v rovnakej farbe, ktoré dotvárajú outfit. Ako prať páperovú bundu? Zimná bunda s kapucňou a rukavicami - VLASTNOSTI: k manžetám pripevnené sú rukavice s jedným prstom, kratší strih so širokým prešívaním, polyesterová podšívka, vysoký stojačik zaručuje ochranu pred vetrom, predĺžené manžety chránia ruky a zabraňujú prenikaniu chladu, spodná časť nastaviteľná pomocou šnúrky s brzdičkami, bočné vrecká, hlavný dvojcestný zips prekrytý vnútornou a vonkajšou légou, ktorá chráni pred vetrom, špeciálna hydrofóbna úprava vonkajšej tkaniny zabraňuje absorpcii vlhkosti, syntetická výplň poskytuje správny tepelný komfort.

Produkt Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna #7764786 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je prispôsobený female.

Produkt Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna #7764786 patrí do skupiny produktov Zimné rukavice od značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je dizajnovaný female.

Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Rukavice, Zimné bundy, Zimné rukavice, Dámske rukavice
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale

Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia oversize bunda so syntetickou výplňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?