Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia #8284738

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia #8284738

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia #8284738

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - popis produktu

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia. Je ideálna na menej intenzívne cvičenie. Tento produkt sme ušili z priliehavého a bezšvového materiálu. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti.   Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - VLASTNOSTI: zaisťuje nízku podporu poprsia, tenké, ozdobné ramienka na chrbte, elasticky lem pod poprsím, mäkké, odnímateľné vložky, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, bezšvový materiál pre lepšiu priliehavosť k telu.

Produkt Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia #8284738 patrí do skupiny produktov Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je biela, bílý a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je biela, bílý a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia #8284738 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je biela, bílý a je určený female.

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - parametre produktu

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?