Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine

Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine

Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine - popis produktu

Listová kabelka pevne drží svoj tvar. Ideálny doplnok k vašim slávnostným šatám. So zlatou listovou kabelkou od značky MOON nemôžete šliapnuť vedľa. Uzavriete ju veľkou chlopňou na magnetický cvok a retiazka v rolke popruhu vám umožní elegantné a pohodlné nosenie cez plece. Vnútri listovej kabelky je dostatok miesta na všetky vaše osobné veci, ktoré chcete mať neustále pri sebe. Ozdobte svoje šaty trblietavým diamantom doplnkov. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní.   A4: nie Materiál: textílie Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 24 x 12,5 x 4,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: KX0978

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine - parametre produktu

Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine - história ceny a dostupnosti

Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska trblietavá listová kabelka zlatá - MOON Atenine - ako nakúpiť najvýhodnejšie?