Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney

Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney

Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney - popis produktu

S touto zlatou listovou kabelkou od značky MOON nemôžete šliapnuť vedľa. Je v mäkkom prevedení a uzavriete ju zipsom a širokou chlopňou na magnetický cvok. Retiazka v rolke popruhu vám umožní elegantné a pohodlné nosenie cez plece. Vnútri je dostatok miesta na všetky vaše osobné veci, ktoré chcete mať neustále pri sebe. Listová kabelka je látková a potiahnutá trblietavými kamienkami, ktoré dodávajú kabelke luxusný vzhľad a tak rozžiari váš večerný outfit. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní.   A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: zlaté Rozmery: 25,5 x 14 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: fixná dĺžka Kód tovaru: V056

Produkt Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney patrí do skupiny produktov Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney - parametre produktu

Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka zlatá - Moon Laney - ako nakúpiť najvýhodnejšie?