Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana

Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana

Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana - popis produktu

Elegantná čierna trblietavá listová kabelka na slávnostné príležitosti, s vkusnou retiazkou cez plece. Táto listová kabelka značky MOON oživí a doplní vaše sviatočné či večerné šaty a každého očarí. Listová kabelka je potiahnutá trblietavou látkou. Má menšiu chlopňu a vo vnútri dostatok miesta na vaše osobné veci. Krásne vám bude sedieť v ruke, ale aj zavesená na pleci po pripnutí dlhej retiazky. Krásny a očarujúce doplnok. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 21 x 15 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: KX0974

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Michelle Moon, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana - parametre produktu

Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana - história ceny a dostupnosti

Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska trblietavá listová kabelka čierna - MOON Gaiana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?