Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie

Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie

Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie - popis produktu

Táto pevná čierna listová kabelka od značky MOON vás očarí. Je pokrytá kamienkami a zaujme tak na prvý pohľad.  Najžiadanejšie farby sme doplnili o kamienky a vznikol z toho tento skvost. Vnútri nájdete dostatok priestoru pre základné veci. Tomuto kúsku pristane, keď ho nosíte v ruke, ale môžete si pripnúť jemnú retiazku v dvoch dĺžkach a nosiť ju cez plece, ale aj do kríža. Zažiarite v oboch prípadoch. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 20,5 x 12 x 4,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 7 cm Dĺžka popruhu: fixná dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: V6018

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie - parametre produktu

Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka čierna - MOON Aurellie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?