Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 #7763298

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 #7763298

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 #7763298

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 - popis produktu

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000. Tento produkt sme navrhli s ohľadom na lyžovanie. Je vybavená funkciami a technológiami, ktoré budete potrebovať pri aktívnych aktivitách na svahu. Bunda má priedušnú membránu NeoDry 5 000 / 3 000, preto poskytuje optimálnu ochranu proti dažďu alebo snehu. Tento produkt sme vyplnili ľahkou syntetickou výplňou, ktorá podporuje tepelný komfort. Vonkajšie a vnútorné vrecká vám umožnia uložiť všetko príslušenstvo, ktoré budete potrebovať na svahu.. Použili sme aj hydrofóbny povlak vonkajšieho materiálu, ktorý spomaľuje absorpciu vlhkosti do vnútra bundy. Nastaviteľná kapucňa, vnútorné pleteninové manžety a snehový pás vás ochránia pred chladom. Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 - VLASTNOSTI: strih prináša komfort a podporu počas aktivít na zjazdovke, možnosť nastavenia spodnej časti pomocou šnúrky so stopkou, integrovaná kapucňa s nastavením objemu, vyšší golier chráni pred vetrom, 1 určené na mobil, vnútorné vrecko zapínané na suchý zips, vnútorný, nastaviteľný snehový pás zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, elastické, predĺžené manžety chráni pred chladom, syntetická výplň umiestnená v prešívaných paneloch podporuje tepelný komfort, priedušná membrána NeoDry 5 000 / 3 000, poskytuje ochranu pred miernymi zrážkami, hydrofóbna impregnácia materiálu podporuje ochranu pred absorpciou vlhkosti, dvojcestný hlavný YKK zips je prekrytý vnútornou a vonkajšou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady obmedzuje tepelné straty, 2 zateplené bočné vrecká na zips + 1 skipass vrecko na ľavom rukáve.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5 000 Vodeodolnosť: 5 000 mm H2O Priedušnosť: 3 000 g/m2/24h

Produkt Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 #7763298 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je fialová, fialový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 - história ceny a dostupnosti

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska lyžiarska bunda s membránou 5 000 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?