Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 199,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela - popis produktu

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000. Produkt je vyrobený pre profesionálov, ktorí hľadajú maximálnu ochranu počas aktivít na svahu. Je vybavený pevnou polyuretánovou membránou Dermizax 20000 od japonskej spoločnosti Toray, podlepenými švami a nepremokavými zipsami pre maximálnu ochranu pred premočením počas lejakov a hustého sneženia. Ekologická a ľahká výplň Primaloft Black Eco® v kombinácii s technickou neoprénovou podšívkou zaručuje dostatočnú tepelnú izoláciu pri zachovaní optimálneho pomeru tepla a hmotnosti (obsahuje 100 % recyklovaný polyester). Vďaka tomu je bunda vhodnou voľbou na zimné aktivity pri nízkych teplotách. Vonkajší teflónový povlak TeflonShield+ prináša väčšiu odolnosť voči nečistotám. Nastaviteľná, odnímateľná kapucňa s vysokým zatepleným golierom. Ventilácia v podpazuší nastaviteľná pomocou zipsu umožňuje upraviť prúdenie vzduchu a silikónové prvky na ramenách umožňujú bezpečnú prepravu lyží. Vnútorné manžety s otvorom na palec držia rukávy v požadovanej polohe. Systém praktických vreciek vám umožní uložiť potrebné drobnosti. Zistite, aké vlastnosti má izolačná vrstva Primaloft? Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - VLASTNOSTI: podšívka s izolačným panelom s neoprénu a sieťovinou black silver mesh na chrbte, odopínateľná kapucňa s profilovaným šiltom a s reguláciou obvodu a hĺbky, vysoký stojačik zateplený mäkkým trikotom, 2 vnútorné vrecká: 1 zapínané na zips vrecko s otvorom na slúchadlá + 1 otvorené vrecko zo sieťoviny na lyžiarske okuliare, 4 vonkajšie vrecká: 2 bočné, zateplené vrecká + 1 náprsné vrecko + 1 vrecko na skipass na ľavom rukáve, odnímateľný, protišmykový snehový pás zapínaný na nitovacie gombíky, zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, ekologická výplň Primaloft Black Eco®, zaručuje izolačnú bariéru pred chladom, dvojcestný a laminovaný hlavný zips je prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady. vodoodolné švy a hydrofóbna impregnácia materiálu podporujú ochranu pred prenikaním vlhkosti, predĺžené, vnútorné manžety s otvorom na palec chránia pred chladom a držia rukáv v požadovanej polohe, vonkajšie manžety nastaviteľné pomocou zipsu a šírka spodnej časti s nastavením pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami, aby zaručili pohodlné nosenie, ventilačný systém so zipsami je umiestnený v podpazuší, umožňuje jednoduché nastavenie cirkulácie vzduchu, teflónový povlak TeflonShield+ poskytuje zvýšenú odolnosť voči znečisteniu, pevná, polyuretánová membrána Dermizax 20000 zaručuje maximálnu vodoodolnosť a priedušnosť počas zimných aktivít na zjazdovke,   PARAMETRE: Membrána: Dermizax 20000 Vodoodolnosť: 20000 mm H2O Priedušnosť: 10000 g/m2/24h

Produkt Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je biela, bílý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela - história ceny a dostupnosti

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s membránou Dermizax 20 000 - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?