Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 #7763245

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 #7763245

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 #7763245

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 - popis produktu

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000. Tento produkt sme navrhli s ohľadom na lyžovanie. Je vybavená funkciami a technológiami, ktoré budete potrebovať pri aktívnych aktivitách na svahu. Bunda má priedušnú membránu NeoDry 8 000 / 5 000, preto poskytuje optimálnu ochranu proti dažďu alebo snehu. V podpazuší je umiestnený ventilačný systém zapínaný na zips. Vonkajšie a vnútorné vrecká vám umožnia uložiť všetko príslušenstvo, ktoré budete potrebovať na svahu. Použili sme aj podlepené kritické švy, aby sme zabránili prenikaniu vody do bundy. Zadná časť je podšitá panelom z hrejivého trikotu, ktorý spolu s použitou syntetickou výplňou ešte viac podporí váš tepelný komfort. Nastaviteľná kapucňa, predĺžené elastické manžety a snehový pás vás ochránia pred chladom. Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?  Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 - VLASTNOSTI: strih prináša komfort a podporu počas aktivít na zjazdovke, teplý panel z trikotu na chrbte a syntetická výplň podporujú tepelný komfort, ventilácia umiestnená v podpazuší zapínaná pomocou zipsu, nastaviteľné manžety a spodný okraj na suchý zips s elastickou šnúrkou s brzdičkami, integrovaná, jemné profilovaná kapucňa s nastavením objemu a hĺbky, vnútorné, predlžené manžety pre dodatočnú ochranu pred chladom a snehom, 2 vnútorné vrecká: 1 vrecko na mobil zapínané na suchý zips + 1 vrecko zo sieťoviny na lyžiarske okuliare, vnútorný, nastaviteľný snehový pás zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, priedušná membrána NeoDry 8 000 / 5 000, poskytuje ochranu pred prechodným dažďom a snehom, hydrofóbna impregnácia materiálu a podlepené švy podporujú ochranu pred absorpciou vlhkosti, hlavný YKK zips je prekrytý vnútornou a vonkajšou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady, 2 priestranné, zateplené bočné vrecká zapínané na dvojcestný zips + 1 vrecko na skipass na ľavom rukáve. PARAMETRE: Membrána: NeoDry 8 000 Vodeodolnosť: 8 000 mm H2O Priedušnosť: 5 000 g/m2/24h

Produkt Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 #7763245 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je ružová, ružový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 - história ceny a dostupnosti

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska lyžiarska bunda s membránou 8 000 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?