Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia

Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia

Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia - popis produktu

Tmavo hnedá kožená kabelka cez rameno od značky Greenwood . Kabelka je mäkká s mierne pevnejším dnom, jemne vráskavá. Je veľmi štýlová a moderná. Nosiť ju môžete aj vďaka popruhu, ktorý je možné odňať. Kabelka ponúka klasické hlavné vrecko, zadné vrecko aj vrecká vo vnútri kabelky. Odporúčame impregnovať. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: - Rozmery : 35 x 36 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 58 cm Dĺžka popruhu: odnímateľné, nastaviteľná Kód tovaru: 657750

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia - parametre produktu

Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka tmavo hnedá - Greenwood Emelia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?