Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull - popis produktu

Tmavo béžová, veľká, mäkká, kožená kabelka od značky ItalY . Elegantný klasický kúsok k ležérnemu dámskemu outfitu. Z oboch strán je kabelka rovnaká. Ucho kabelky sa smerom ku kabelke rozširuje, celkovo je kabelka jemne prešitá, oválnejšia, s pevnejším rovným dnom. Hlavné vrecko sa uzatvára zipsom, vnútorný priestor delí látková prepážka vo forme vrecka na zips. Ďalšie vrecko na drobnosti nájdete na vnútornej zadnej strane. Novinka . Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Luxus môže byť aj jednoduchý! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.) : 42 x 28 x 15 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 27-29 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: MF5714

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka ItalY, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - ItalY SkyFull - ako nakúpiť najvýhodnejšie?