Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis #6640210

Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis #6640210

Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis #6640210

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis - popis produktu

Univerzálny model kabelky cez rameno môžete nosiť ako do mesta, do práce, tak aj na párty a podobné akcie. Je príjemne mäkká s pevnejším dnom a krásne vonia. Biela elegantná, módna, stredne veľká kožená kabelka ItalY . Vpredu má praktickú pozdĺžnou kapsičku na zips, hlavné vrecko je tiež so zipsom a vo vnútri sa delí priestor ďalším vreckom so zipsom. Novinka. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! Typ koženej kabelky, ktorá Vám v šatníku nesmie chýbať! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 34 x 27-37 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 31 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: mq5088

Produkt Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis #6640210 patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis #6640210 patrí do skupiny produktov Kabelky cez rameno, vyrába ho značka ItalY, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis - parametre produktu

Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená mäkká kabelka cez rameno čierna - ItalY Nellis - ako nakúpiť najvýhodnejšie?