Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda

Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda

Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda - popis produktu

Luxusná, dámska, kožená kabelka od značky ItalY . Novinka . Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Krásna fialová kabelka s vráskavým dizajnom sa hodí do akejkoľvek spoločnosti.. do mesta, do divadla, na večeru alebo len ako doplnok do práce. Nosiť ju môžete cez rameno alebo crossbody. Klopa sa otvára magnetickým cvokom. Hlavný priestor je voľný a delí sa na dva kožené prepážky. Na vnútornej zadnej strane nájdete vrecko na zips. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: zlaté Hmotnosť: 0,6 Kg Rozmery (max.) : 26 x 23 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 29 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: odnímateľný, jedna dĺžka 112 cm Kód tovaru: MF6209

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda patrí do skupiny produktov Kabelky cez rameno, vyrába ho značka ItalY, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez rameno fialová - ItalY Amanda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?