Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria

Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria

Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria - popis produktu

Jednoduchý dizajn a precízne spracovanie značkou Coveri vám doprajú pohodlie v práci, v škole, na pochôdzke mestom aj prírodou. Hlavné vrecko kabelky Coveri Valeria zaistíte zipsom, ďalšie menšie vrecko je k dispozícii na zadnej vonkajšej strane kabelky. Uchá sú pevné a spoľahlivé na nosenie na ramene. Pokiaľ by ste však chceli, kabelku je možné nosiť aj do kríža, a to vďaka pripínateľnému popruhu s reguláciou dĺžky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 32 x 31 x 14,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 43 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CWHS058-1

Produkt Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Praky, Dámské kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka na rameno čierna - Coveri Valeria - ako nakúpiť najvýhodnejšie?