Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 35 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa - popis produktu

Hľadáte nejakú luxusnú syntetickú kabelku cez rameno na jesenné mestské vírenie? Potom pre Vás máme túto čierno hnedú väčšiu krásku. Pevnejšia kabelka s pevnejším dnom má luxusný vzorovaný design. Ide o klasický model, kde nájdete hlavné vrecko na zips a vo vnútri tri vrecká na drobnosti, telefón a cennosti. Ďalšie vrecko so zipsom je na zadnej strane. Nosiť ju možno za uši alebo s pomocou popruhu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 42 x 28,5 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 63 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CJLSL125

Produkt Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa patrí do skupiny produktov Luxusné kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa - parametre produktu

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Emissa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?