Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania

Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania

Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania - popis produktu

Priestranná kabelka cez rameno skvele doplní váš každodenný model. Pohodlne ju dáte na rameno a vo vnútri uschováte všetko potrebné do práce, školy aj na behanie po obchodoch a kupovanie nových kúskov do šatníka. Kabelka ponúka veľké hlavné vrecko na zips, vo vnútri naozaj dostatok miesta na všetko, čo potrebujete mať pri sebe. Po stranách sú ešte dve voľné priehradky a jedno vrecko na zips. Uši sú pevné a dlhé na nosenie na ramene. Predný diel zdobí jemné logo značky. Zadná časť má praktický opasok na uchytenie na cestovnú batožinu. Kovanie v módnej zlatej farbe. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery: 39 x 27 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 54 cm Kód tovaru: CJLGR148-4

Produkt Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno tmavo béžová - Coveri Stefania - ako nakúpiť najvýhodnejšie?