Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna - popis produktu

Táto elegantná kabelka cez rameno vás očarí svojimi dvoma pletenými ušami z kvalitnej syntetickej koženky. Vďaka dlhým ušiam môžete kabelku nosiť pohodlne v ruke aj cez rameno, čo z nej robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú univerzálny módny doplnok. Priestranný interiér tejto Coveri kabelky ponúkne dostatok miesta pre všetko, čo potrebujete mať po ruke - od peňaženky a kľúčov po kozmetiku a dokonca aj nejakú tú knihu či časopis. Objednajte si ešte dnes na a buďte pripravení na aktuálnu módnu sezónu. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery : 49 x 32 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 49 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľný Kód tovaru: CC5210-1

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Coveri World, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaCoveri World
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno čierna - Coveri Aurora čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?