Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora

Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora

Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora - popis produktu

Čierna Debora od Coveri je vyrobená z veľmi príjemnej, mäkkej koženky, ktorá vám ľahko sadne k telu. Nosiť ju tak nebude problém pokojne po celý deň aj s väčšou záťažou. Uchá sú dostatočne dlhé a pohodlné, hlavný priestor zaistíte zipsom, vo vnútri nechýbajú menšie priehradky pre prehľadnejšie uloženie vašich vecí. Na drobnosti, ku ktorým chcete mať neustále rýchly prístup vám poslúži vrecko na zips na zadnej strane kabelky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 33 x 28 x 14,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 61,5 cm Kód tovaru: BHSU1695-1

Produkt Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora patrí do skupiny produktov Dámske kabelky cez plece od značky Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora - parametre produktu

Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece čierna - Coveri Debora - ako nakúpiť najvýhodnejšie?