Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena

Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena

Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena - popis produktu

Dámska koženková kabelka, v zelenej farbe, od značky Coveri s dlhým uchom, pohodlným na nosenie cez plece. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní! Hlavný priestor kabelky uzavriete zipsom, vo vnútri nechýbajú postranné priehradky na roztriedenie drobností. Na zadnej strane je malé vrecko na zips. Súčasťou je aj odnímateľný, nastaviteľný popruh. A4: Áno Materiál: Syntetická koža Kovanie: strieborná Rozmery: 40 x 28 x 11cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 59 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľný Kód tovaru: CJLTU176-2  

Produkt Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena patrí do skupiny produktov Dámske kabelky cez plece od značky Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena - parametre produktu

Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece zelená - Coveri Jalena - ako nakúpiť najvýhodnejšie?