Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two

Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two

Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two - popis produktu

Mäkká syntetická kabelka s odnímateľným popruhom od značky Coveri World. Väčšia kabelka do mesta alebo na nákupy ponúka klasické hlavné vrecko s postrannými vreckami na drobnosti či cennosti a navyše je rozdelená na dve časti pomocou látkového vrecka so zipsom. Kabelka je veľmi módna a moderná. Tmavomodrá farba s hnedými detailmi dodáva shopperke na atraktivite. Súčasťou je odnímateľný prívesok vo forme strapca. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 36 x 39 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 54 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: CC8007

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two patrí do skupiny produktov Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky cez plece od značky Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two - parametre produktu

Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece tmavomodrá - Coveri Laija Two - ako nakúpiť najvýhodnejšie?