Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia

Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia

Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia - popis produktu

Táto béžová dámska kabelka od značky Coveri je módnym kúskom. Je priestranná, ideálna do mesta aj do práce. Prednú stranu kabelky zdobí okrasné pútko a strieborné logo značky. Hlavné vrecko kabelky je na zips, vo vnútri nájdete dostatok miesta na uloženie všetkého, čo nosíte pri sebe. Vnútri nechýbajú ani postranné priehradky na drobnosti a vrecko na zips. Zadný diel je tiež vybavený menším vreckom na zips, ideálnym napríklad na kľúče. Uchá sú pevné, dlhšie na nosenie na predlaktí, po pripnutí dlhého popruhu môžete kabelku pohodlne nosiť aj do kríža. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní!   A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 37 x 29 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 56 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CW1042-H

Produkt Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka béžová - Coveri Qwahaia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?